30/8/10

Η πικρία είναι...


Το Φως λέει…


Η πικρία είναι η κατάσταση που προέρχεται από παράπονα, απαιτήσεις και ευσυγκινησίες.

Τι θα πει πικρία;
Γιατί δέχτηκες να πάρεις από έξω κακή μαρτυρία;
Είναι η ώρα να καταλάβεις ότι όταν αναφέρεσαι στην ευγνωμοσύνη, στη χαρά και στη Θεία Λειτουργία δεν έχεις χώρο μέσα σου για τέτοια ευτελή συναισθήματα.

Πορεύεστε την οδό της δικαιοσύνης του Πατέρα σας και αφήστε Αυτόν να δράσει.


Όταν αναλαμβάνετε καταστάσεις αρνητικές μπλοκάρετε την ενέργειά σας, μπλοκάρετε τη διάχυση της δύναμης και της ισχύος του Θεού. Έτσι δημιουργείτε έναν κόμπο και πάνω σ΄ αυτόν δεν μπορεί να εστιάσει το Φως.

Η πικρία, σας αλώνει εσωτερικά
Διαψεύδει τα βιώματά σας
Υποτιμά τη σχέση σας με τον Δημιουργό σας
Σας κλείνει τη θύρα της επικοινωνίας και όπου δεν υπάρχει επικοινωνία, υπάρχουν διχασμένες προσωπικότητες οι οποίες είναι διάσπαρτες σε ασύνδετα μεταξύ τους σημεία.
Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας. Σταθείτε όρθιοι απέναντι στην πικρία και δοξάστε τη διάχυση του φωτός, την επικοινωνία σας μαζί του και το ότι βιώσατε την ευτυχία της ασύλληπτης χαράς που έρχεται από το θαύμα της αγάπης.

Η ζωή είναι γλυκιά
Ο θάνατος είναι πικρός

Αυτός που έχει κατά νου να πικραίνει τον αδελφό του οφείλει να γνωρίζει ότι το αποτέλεσμα των ενεργειών του θα είναι το ίδιο για αυτόν. Θα γευτεί την πίκρα γιατί αδημονεί την ηθική της κόλασης. Χαρείτε παιδιά μου και βγάλετε από το νου σας αυτά τα κελύφη με το σκοτεινό περιεχόμενο.

Μην κολακεύετε,  θα πικραθείτε
Μην κολακεύεσθε, αγαπήστε
και έτσι αποφεύγετε τη γοητεία της κολακείας.

Ο κάθε σκοτεινός υπολογισμός θα διωχθεί ή θα φωτιστεί και θα γίνει φωτεινός σηματοδότης της ζωής και όχι του χάους. Χαρά, ειρήνη και πίστη στη δικαιοσύνη του Θεού. Δηλαδή στη δικαιοσύνη που επικαλείσθε ως υιοί του φωτός, δηλ, στη δικαιοσύνη του όντος σας.

ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου