6/11/10

Μην αργοπορείτε...

Το Φως λέει...

Μην αργοπορείτε. Ο δρόμος της ελευθερίας άνοιξε. Περάστε τον. Είναι για σας. Ετοιμάσθηκε η οδός του Κυρίου. Ετοιμαστείτε και εσείς. Δεν υπάρχει ούτε πριν ούτε μετά. Ο δρόμος είναι ανοιχτός τώρα και το τώρα είναι πάντα, είναι αιώνιο.
………………………..

Πολλοί είναι αυτοί που Mε παρερμηνεύουν. Αυτό έχει να κάνει με την τάση που έχουν να ζουν αλλού και να ψάχνουν αλλού. Δε γίνεται να χάνεις κάτι που έχεις, να ψάχνεις κάτι που δε γνωρίζεις. Δε γίνεται… 

Ο νους κάνει διάφορα παιχνίδια που όμως, δεν έχουν χαρά αλλά υπηρετούν καταστάσεις διαχωρισμού και άσκοπων εμπλοκών. Μια ήρεμη καρδιά έχει έναν ήρεμο νου και ο νους ζει και εκφράζει την ήρεμη χαρά. Γίνεται αρχιτέκτονας του Nαού του Κυρίου.
 ………………………………….

Παιδιά μου, αλήθεια είναι, ο άνθρωπος ήρθε για να αναζητήσει τον Πατέρα του. Είναι εδώ για να εμφανίσει το Θέλημά Του. Για να δοξάσει την Αγάπη και να εμφανίσει τη Δόξα του Κυρίου.
 ………………………………….

Βρες τον Πατέρα σου, παιδί μου. Τελείωσαν οι ημέρες του διαχωρισμού. Εδώ που είσαι είναι για να το βεβαιώσεις προς πάσα κατεύθυνση, για να δοξάσεις το Όνομά Του, για να κατανοήσεις την Υιότητα και να αναφωνήσεις: Γεννηθήτω το Θέλημά Σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου