10/9/10

Γιατί πιστεύετε...

Το Φως λέει…

Γιατί πιστεύετε πως ό,τι κάνετε είναι αυτό που βοηθάει τον εαυτό σας και τους αδελφούς σας; Όταν ρωτάτε τον εαυτό σας αν όλα τα χειριστήκατε καλά σας λέει ναι και γι αυτό συνεχίζετε; Τί είναι αυτό που σας πείθει; Το ότι δεν επέρχεται η τιμωρία από τον εαυτό σας, το Άγιο καθαρό σας κομμάτι, επάνω σ’ αυτό που ονομάζετε «εγώ»;

Σας είπα ότι είστε υποκριτές. Τί κάνατε; Σας μίλησα για ό,τι αφορά την πορεία που ονομάζεται οδός του φωτός, γι αυτό το δρόμο που έχει άλλες συχνότητες. Πώς το βλέπετε αυτό;

Νομίζετε ότι είναι ένα παιχνίδι από αυτά που παίζετε συνεχώς;


Σας έδωσα την ευκαιρία να γίνετε καινούριοι. Το σέβεστε αυτό; Αν δε το σέβεστε τότε το διακωμωδείτε….
Σταματήστε αυτά αμέσως. Ο Θεός δεν ασχολείται με αυτά. Είναι θράσος να παρακαλάτε στην προσευχή σας, να σας βοηθήσει. Παρακαλάτε από τη θέση της αλήθειας σας να σας δίνει δύναμη να μην το επαναλάβετε. Ως πότε θα είστε παιδιά κακομαθημένα; Αυτό σας ζήτησα εγώ;
Σας είπα να σοβαρευτείτε όλοι σας.
Σας είπα να ανανήψετε, να λουσθείτε στο Φως το Αληθινό, με Πίστη, με Αγάπη, με Ευγνωμοσύνη, με Τιμιότητα απέναντι στο Φως.

Αλήθεια σας λέγω ότι αυτά (που επαναλαμβάνετε) ωφελούν εκείνους που με αρνούνται. Σας αθώωσα, σας αγκάλιασα, σας ευλογώ συνεχώς.
Γιατί παρακολουθείτε και αυξάνετε τη σκληρότητα της καρδιάς σας; Αυτή δεν είναι η καρδιά του Υιού του Θεού. Αυτή είναι ένα αισχρό αποτύπωμα μιας εικονικής καρδιάς του εγώ σας.

Σκεφθείτε τα αυτά, προσευχόμενοι, να καταφέρετε να τοποθετήσετε αυτό που αντιλαμβάνεστε ότι είστε, στη σωστή του βάση.

Οι προθέσεις σας είναι προθέσεις που σας φυλακίζουν σε μια σκοτεινή, άχαρη και χωρίς σκοπιμότητα φυλακή όπου το φως δε γίνεται να εισχωρήσει και όπου ο δεσμοφύλακας είστε εσείς.

Οι νουθεσίες δεν έχουν τέλος, όμως δεν έχει τέλος και η αποδοχή τους.

Ο άνθρωπος οφείλει να ξυπνήσει.

Χρειάζεται ευγένεια, μην είστε ψεύτες. Ευγένεια σημαίνει: αυτό που δίνει Ζωή, να είναι η κίνηση της Ευ-γενούς υπάρξεώς σας. Μακριά από αυτό που νομίζετε ότι είναι ευγένεια και το χρησιμοποιείτε για να καλύπτετε ενοχές. Αυτή η ευγένεια δεν υπάρχει όπως και δεν υπάρχουν οι ενοχές. Έχετε δύο κυρίους και εμένα. Τριάδα ασύμβατη. Ένας είναι ο Κύριος, μία η χαρά, μία η έκφρασή της.

Είναι Καιρός τώρα, διότι αν έρθει η ώρα της αποκάλυψής σας και σηκώσετε τα μάτια ψηλά και δείτε το σκάφος να αναχωρεί θα είναι αργά.

Δείτε ψηλά τώρα και ανακαλύψτε πρώτοι εσείς ποιοι είστε, τί περιμένετε, ποιος ο προορισμός σας. Από κάπου ήλθατε. Γιατί πιστεύετε ότι εσείς δεν χρειάζεται να επιστρέψετε;

Η Αγάπη είναι το σκάφος. Η Ελπίδα, η Ζωή, η Αφύπνιση. Είναι το σκάφος που ξέρει το δρομολόγιό του.

Είστε παιδιά μου γιατί σας αγκαλιάζει το φως.

Η προσευχή σου πρέπει να είναι ευχαριστίας και όχι απαίτησης.

Δεν αγαπώ σημαίνει δεν ζω, δεν έχω τον αέρα για να ανασάνω, δεν έχω δυνατότητα ελευθερίας, κίνησης, ζωής. Τί αξίζει η ζωή χωρίς αγάπη; Δεν υπάρχει χαρά, δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτίμησης του ΩΡΑΙΟΥ. Δεν υπάρχει η συγκίνηση, εκείνη που γίνεται η παρόρμηση της ψυχής. Τελικά δεν έχεις ψυχή γιατί δεν την ζεις, δεν την αντιλαμβάνεσαι, δεν είσαι αφημένος στη ζεστασιά της. Το κρύο, η παγωνιά, το βαρύ εκείνο αίσθημα του χειμώνα είναι η έλλειψη αγάπης, η οποία αγάπη υπάρχει διάχυτη παντού αλλά εσύ δεν έχεις δεσμούς και σχέση μαζί της. Απομονωμένος στο χάος εκείνο της μη ύπαρξης, που όμως σε ξεγελάει μέσα από μια εικονική πραγματικότητα. Πρέπει να αφεθείς στη θάλασσά σου και να γίνεσαι ένα μαζί της, για να νοιώσεις το φως και τον αέρα που έρχονται πάντα να γίνουν ένα μαζί της.

Αγάπη Καθαρή χωρίς πρόθεση. Το σύμπαν, αν δεν ήταν η Αγάπη, θα είχε διαλυθεί. Το ίδιο και συ θα είχες αποσυντεθεί. Το σύμπαν είναι ένα σώμα όπου ο νους ξεκουράζεται μέσα στην απειροσύνη του Θεού. Κάθε άστρο μια σκέψη, κάθε σκέψη ένα φως, κάθε φως μια διάχυση με ένα σκοπό: την εστίαση.

Μην αγωνιάς, μην σκέφτεσαι τίποτα που να σε αποπροσανατολίζει, αφέσου στο φως μου, στο φως της υψηλής Δυνατότητάς σου, στον Άγγελο και στον Άγιο Αρχάγγελο του Θεού. Ακολούθησε τη γραμμή του Φωτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου