10/9/10

Η ζωή εδώ είναι ο προθάλαμος...

Το Φως λέει…
Η ζωή εδώ είναι ο προθάλαμος. Η Άσκηση είναι αυτή που θα ανοίξει την Πύλη του Φωτός. Μην απορείτε, χρειάζεται να μάθετε να είστε επίμονοι ως προς την αφύπνισή σας. Αν δε γίνει αυτό, αν αφεθείτε μετά από όσα είδατε, ακούσατε και βιώσατε δε θα υπάρχει τόπος να σταθείτε. Δε θα ανήκετε πουθενά. Η ευτυχία για σας θα είναι άπιαστο όνειρο, γιατί βρήκατε την Πύλη και αντί να την περάσετε γυρίσατε την πλάτη σας και φύγατε.

Και αυτό ήδη το γνωρίζετε. Έχει καταγραφεί μέσα σας. Ο Θεός σας διεκδικεί πάντα, το φως του είναι πανταχού παρόν. Εσείς όμως δε διεκδικείτε τίποτε που να είναι αληθινό αλλά γίνεστε εραστές των ψευδαισθήσεων.
Αυτά σας τα λέω για να προσέξετε και να είστε σταθεροί στην απόφασή σας να βρείτε το σπίτι του Πατέρα σας και όχι την πόρτα του χάους.

Σας ευλογώ πάντα και πάντα σας κρατώ μέσα στην αγκαλιά μου. Συνειδητοποιήστε το αυτό, μη συνηθίζετε στο φως, συνειδητοποιήστε το φως και γίνετε φως. Αμήν.

Ο Θεός είναι το παν, περιβάλλει τα πάντα, περιβάλλει και εσάς. Ο Θεός το γνωρίζει. Πρέπει όμως να το γνωρίσετε και εσείς, για να λάβετε το όνομά σας. Να βαπτισθείτε στο Άγιο όνομά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου