10/9/10

Και εκείνος εσιώπησε…

Το Φως λέει…


Και εκείνος εσιώπησε…
Μπορείτε να καταλάβετε και να βιώσετε την έννοια αυτής της κατάστασης; Εσιώπησε… αλλά ο Λόγος εκφραζόταν…Εκφραζόταν με άπειρους τρόπους.

Ποιος όμως μπορούσε να εκτιμήσει τα τεκταινόμενα εκείνη τη στιγμή; Μόνον αυτοί που σιωπούν και παραμένουν στην ενότητα χωρίς να λαμβάνουν μέρος σε ο,τιδήποτε κακόπιστα καταπατά αυτή την ουράνια ενότητα.


Η Σιωπή είναι ο εύγλωττος Λόγος. Είναι ο Κήπος του φωτός όπου το σκότος δεν έχει καμία θέση. Σιωπάτε και συγχρόνως ακούτε και ό,τι μιλάει στην καρδιά σας, με το ταλέντο που σας έδωσε ο Θεός δηλαδή με την ποιότητά σας, κάντε το πράξη.

Δημιουργείστε συνθήκες έκφρασης Λόγου χωρίς να μπαίνετε σε άσκοπες και διαχωριστικές συζητήσεις. Αλλιώς γίνεστε συζητητές καιροσκόποι. Ο χρόνος είναι για να μπορέσετε να αφυπνισθείτε και μέσα από τον χρόνο να συνδεθείτε με την αιωνιότητα.

Είναι ένας δάσκαλος που εσείς μπορείτε να εκτιμήσετε. Ή θα τον ζήσετε με βάση το αιώνιο ή θα τον παρεξηγήσετε και θα τον ζήσετε με βάση το εφήμερο.

Όλα αυτά είναι για την εκπαίδευσή σας, όχι για άλλο λόγο.

Τη μια στιγμή είστε εδώ και την άλλη ρωτάτε γιατί είμαι εδώ. Είσαι εδώ για να μάθεις ότι δε βρέθηκες τυχαία εδώ αλλά γιατί ο πατέρας σας φωνάζει:

«Παιδί μου, είσαι στον πλανήτη αυτό με μια αποστολή: να υπηρετήσεις την ενότητα και όχι το διαχωρισμό. Να δημιουργήσεις την ενσυνείδητη ανεξαρτησία σου, για να βιώσεις την ύπαρξή σου, για να βεβαιώσεις τα χαρίσματά σου και τις δωρεές του Πατέρα σου, για να τα εμφανίσεις παντού στη Δημιουργία. Πώς; Μέσω του αδελφού σου στη γη και έτσι συνδέεσαι με τον αδελφό σου στον ουρανό. Η Κλίμακα υπάρχει και υπάρχει για σένα… χρειάζεται να την ανέβεις γιατί ο αδελφός σου στον ουρανό την πέρασε για σένα. Μην αναλώνεσαι στα γιατί και στα πώς… όλα είναι γύρω σου, όλα σου μιλούν, όλα σε αφυπνίζουν.

Οι δικές σου απαντήσεις, ο δικός σου λόγος να κατευθύνεται προς τα άνω, κάνοντας τον εμφανή με τις πράξεις σου προς τα κάτω. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Σου λέγονται αυτά γιατί το Φως σε διεκδικεί, θέλει να ενωθεί με το φως που εκπέμπεις εσύ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου