17/9/10

Τι βαραίνει περισσότερο στη ζωή σας...

Το Φως λέει…

Τι βαραίνει περισσότερο στη ζωή σας αυτή που διάγετε εδώ; Τι; Πώς θα το βρείτε με τόσες φωνές μέσα στο κεφάλι σας, με τόσες υποδείξεις, με τόση  αγωνία, τόσο φόβο και τόση ανασφάλεια; Μπορείτε να το αποκαλύψετε έτσι;

Σας είπα ήδη: αδειάστε το κεφάλι σας. Γι αυτό λέω να γίνετε καινούργιοι. Σα να μην ξέρετε τίποτα, ούτε καν σαν τα παιδιά, να μη γνωρίζετε τίποτα. Ανακαλύψετε ξανά αυτό που γίνεται όταν το φως του ήλιου συναντά τη θάλασσα. Όλα είναι γιορτινά, χαρούμενα, μέσα στην κίνηση που όμως ξέρει πώς θα κινηθεί.

Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να συντονιστείτε με αυτά που σας λέγω; Την ώρα που το φως συναντά το νερό της θάλασσας νοιώθετε τον αέρα να λέει: όλα είναι καλά.

Δε θέλω να σκηνογραφείτε, δε θέλω να κάνετε πρότυπα, δε θέλω να παίζετε ρόλους που δεν είναι για σας. Ακούστε τη φωνή σας, αυτή μόνο έχει αξία. Είναι η στιγμή που το καράβι σας βρίσκει την πορεία του, που αντιλαμβάνεται τι θα πει στόχος. Τα αισθήματα να είναι η καρδιά της καθαρής πνευματικής σας σχέσης και όχι ανεκπλήρωτες επιθυμίες που ανήκουν στο παρελθόν. Όταν έχετε εγκλωβίσει καθαρή ενέργεια και δεν την αφήνετε να διαχυθεί όπως και όπου πρέπει, όλα είναι δοκιμασίες που σας κάνουν να βασανίζεστε.

Ενέργεια, παλμός, δόνηση, αποκατάσταση, ένωση, συντονισμός, χαρά καθαρή, αθώα, όπως αθώους σας δημιούργησε ο Πατέρας σας.

Η ενέργεια είναι καθαρή. Το πού την εγκλωβίζετε ή το πώς την αμαυρώνετε έχει να κάνει με σας και με τις φωνές που ακούτε όταν προσπαθείτε να συμβιβάσετε αυτά που είναι από τη φύση τους ασυμβίβαστα.

Γίνετε η φωνή της φωνής σας και διώξτε όλα τα κατάλοιπα των εγκλωβισμένων και παρεφθαρμένων ήχων που είναι αντίλαλος του τίποτα. Τώρα-Εδώ, ακούστε τη φωνή σας. Ελευθερώστε το θεϊκό ήχο του φωτός και θα οδηγηθείτε σε αυτό που λέγεται  Αλήθεια.

Ένας ο Πατέρας

Ένας ο Λόγος

Ένα το Πνεύμα

Ένας ο Θεός

Γίνετε αυτός που έχει ανάγκη τη Μονάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου