17/9/10

Ποιος είναι σε θέση να ισχυριστεί...

Το Φως λέει…
  
Ποιος είναι σε θέση να ισχυριστεί ότι είναι στη θέση που πρέπει;

Όταν ο ήλιος βγαίνει το πρωί τα πάντα φωτίζονται, η ζωή λάμπει. Όταν σηκώνεσαι το πρωί, η ζωή σου πρέπει να ανατέλλει ξανά και ξανά και να κάνεις γύρω σου τα πράγματα να λάμπουν.

Γίνεται έτσι; Σήμερα που ξύπνησες το πρωί, ένοιωσες μέσα σου ότι το φως του ήλιου σε διαπέρασε, σε ζέστανε, σε γέμισε ενέργεια και σε οδήγησε σε κείνο το σημείο που πρέπει να ονομάζεις «θέση» σου;

Άκου γύρω σου, αφουγκράσου τους ήχους, όλους τους ήχους και δες με ποιους συντάσσεσαι…

Παιδί μου, άκου. Τώρα. Τώρα πρέπει. Άνοιξε τα μάτια και τα αυτιά σου. Αυτά τροφοδοτούν την εσωτερικότητά σου και με αυτά θα την εκφράσεις στον περίγυρό σου. Όλα είναι ήσυχα. Όλα είναι ασφαλή. Όλα βρίσκονται στην απέραντη αγκαλιά Του. Ειρήνη, χαρά, ευλογία, Φως ευλογημένο εις τους αιώνας των αιώνων. Εκεί είσαι. Δεν το ξέρεις γιατί δεν ζεις το άγιό σου κομμάτι, όμως σε καλεί συνεχώς. Εκεί είναι η θέση σου. Εκεί εντάσσεσαι. Εκεί είσαι. Εκεί Ζεις.

Μην απορείς αν δεν καταλαβαίνεις. Μόνο να εμπιστεύεσαι τους ήχους που προσπαθούν να φθάσουν στην καρδιά σου. Μ’ αυτή βλέπεις, μ’ αυτή ακούς, μ’ αυτή δρας, μ’ αυτή οδηγείσαι στο σημείο εκείνο που είναι αιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου