10/9/10

Η ψυχή του ανθρώπου...

Το Φως λέει…

Η ψυχή του ανθρώπου, όπως ήδη έχω πει, είναι μία. Αυτή είναι ο άνθρωπος, όπως ένα και το πνεύμα. Πολλά σώματα όμως για να τα στεγάσουν. Αυτή δονείται, αυτή σκιρτάει, αυτή σηκώνει τα μάτια στο πνεύμα και το καλεί. Αν η ψυχή δεν είναι αυτή που καλεί, τότε το πνεύμα δεν έχει να εστιάσει. Μεταξύ σώματος και πνεύματος η γέφυρα που λέγεται ψυχή, που λέγεται αγάπη, που λέγεται πέρασμα, οδός.


Χιλιάδες οι δονήσεις που εκπέμπεις και άλλες τόσες αυτές που συλλαμβάνεις. Ωκεανός που κάθε κυματάκι καλεί το πνεύμα. Καλεί τον αδελφό.

Κοίταξε άνθρωπε τις χιλιάδες μορφές και βίωσε ότι η θάλασσα των ενεργειών είναι μία. Από κει είναι η ψυχή! Από τη θάλασσα που είναι μία. Έχει μία φωνή, έχει κίνηση που ο ήχος της φωνάζει συνεχώς το φως. Αόρατα νήματα, χιλιάδες νήματα μεταξύ ενέργειας και πνεύματος, μεταξύ θάλασσας και αέρα.

Μίλησε στην ψυχή σου και αυτή θα σου απαντήσει γι αυτά που πάντα ήξερες. Η ψυχή συνομιλεί με το Θεό αδελφωμένη με το πνεύμα. Η Άγια Ψυχή με το Άγιο Πνεύμα.

Η ψυχή είναι το παν στην εξέλιξη του ανθρώπου, δυναμοποιείται και δυναμοποιεί. Δονείται και δονεί. Ποιος είναι αυτός που δε ζει την εμπειρία της ήρεμης ψυχής ή δεν έπεσε σε σκοτάδια από μια ταραγμένη ψυχή;

Καταλάβετέ το αυτό, φροντίστε την ψυχή σας, αυτή είναι το κέντρο σας. Αυτή είναι η γέφυρά σας, αυτή είναι ο σύνδεσμος με τα άνω και τα κάτω. Μία είναι η ενεργειακή θάλασσα, μία η ψυχή, ίδια ποιότητα, ίδιες δημιουργικές δυνατότητες.

Παρόρμηση προς τα άνω, αγκαλιά προς τα κάτω

Είναι ο βωμός του πνεύματος, εκεί εστιάζει το πνεύμα και βρίσκει το νου του ανθρώπου

Ψυχή-Ζωή-Πνεύμα. Κανένα από αυτά δεν υφίσταται μόνο του

Μεγάλη αξία έχει η πορεία του ανθρώπου προς το ον του. Μεγάλη αξία έχει γιατί έχει ψυχή

Το φως τα εμπεριέχει όλα. Αφού όλα ζουν και υπάρχουν γιατί υπάρχει το φως.

Επικαλέσου το φως το χάραμα. Επικαλέσου το φως το μεσημέρι. Επικαλέσου το φως, το ανέσπερο, το βράδυ.

Τίποτε δεν είναι σκοτεινό γιατί το φως υπάρχει.

Δεν υπάρχει σκοτάδι, απλώς υπάρχει αυτός που δε ζει το φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου