26/9/10

Ποιος μπορεί να επέμβει...

Το Φως λέει…
  
Ποιος μπορεί να επέμβει σ’ αυτό που συμβαίνει και που είναι άνωθεν;
Συμβαίνουν μόνον αυτά που είναι με την άδεια και την παρουσία Του, όλα τα άλλα δε συμβαίνουν.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι ο Θεός είναι πανταχού παρών και ο τα πάντα πληρών. Τι θα μπορούσε να σχεδιάσει κανείς όταν βρίσκεται εκτός του Αγίου Πνεύματος;
Τίποτα! Και το τίποτα είναι μια τεράστια τρύπα όπου όλα τα σημεία είναι ασύνδετα.

Το Φως Υπάρχει.
Λουστείτε μέσα σε αυτό. Αφεθείτε και δεχθείτε το αφού πρώτα έχετε καθαρισθεί πλήρως από κάθε εξωτερική βαρβαρότητα, η οποία σας ρυπαίνει και συγχρόνως σκοτεινιάζει την όρασή σας.
Γιατί μία είναι η όρασή σας, του Χριστού.

Μην πετάτε γύρω από Αυτόν, μην περιπαίζετε το Θεό, αλλά κοιτάξτε εκεί που είναι το Φως και το Φως θα σας βεβαιώνει συνεχώς, ότι τα μάτια σας τα εξωτερικά είναι αυτά που φωνάζουν συνεχώς, ψάχνοντας το σημείο που εστιάζει το βλέμμα Του!

Καθαρμός και είσδυση στην Πύλη του Φωτός. Αυτή την βρίσκετε με την όραση του Χριστού, αλλιώς δεν έχει σημασία. Η βεβαιότητα αυτή σας απαλλάσσει από κάθε δίλημμα και αμφιβολία.

Ιδού ο Υιός μου ο αγαπητός,
ιδού ο Υιός μου, ιδού το Φως, το Φως το Αληθινό.

Αλήθεια και μόνον Αλήθεια.
Το Καθαρό Ύδωρ, ιερό, γεμάτο από το Φως που καθαρίζει και θεραπεύει, Ειρήνη εν είδει περιστεράς, χαρά και άφεση αμαρτιών, δηλαδή απαλλαγή από τους ρύπους της αβεβαιότητας, των διλημμάτων και των ενοχών.
Καθαρό και λάμπει...

Αστέρες φωτεινοί που επιτέλους αναγνωρίζουν το δρόμο τους και εντάσσονται στη Θεία Νομοτέλεια, η οποία κινεί τα πάντα εν Σοφία.

Αξίωσε το ον σου και άκου καλά το Ιδού ο Υιός μου ο Αγαπητός.
Ζήστε και χαρείτε την ευλογία του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου