13/9/10

Οι άνθρωποι φοβούνται την ελευθερία...

Το Φως λέει…

Οι άνθρωποι φοβούνται την ελευθερία, γι αυτό δε θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους. Τους συγκινεί η εξάρτηση και γι αυτό παίζουν παιχνίδια.

Φύγετε μακριά από τέτοια τεχνάσματα που βρίθουν από σκοτεινά σημεία και ψάξτε το σημείο που δε γοητεύει αλλά αφυπνίζει, που δε δεσμεύει αλλά οδηγεί στην οδό της ελευθερίας. Μόνον αυτή οδηγεί στο φως, γιατί έχει φως.

Όταν ο ήλιος είναι ψηλά όλα βρίσκονται κάτω από το φως του και όταν ο ήλιος πάει να δύσει το ίδιο. Δεν αλλάζει τίποτε. Τα χρώματα υπάρχουν και περιμένουν την αναγνώριση από σένα γιατί η προσδοκία τους είναι να γίνεις ήλιος που ακτινοβολεί το φως.

Παιδιά μου, κάθε στιγμή, γίνεται να ζωοποιήσετε το δικό σας αστέρι. Τα αστέρια είναι στη γη. Τα άστρα είναι στον ουρανό. Κάθε άστρο έχει τον αδελφό του στη γη. Ζωοποιήστε το αστέρι που υπάρχει μέσα σας και βρείτε τον αδελφό σας στον ουρανό. Το σύμπαν αναγεννάται στις καρδιές των ανθρώπων. Έτσι παίρνετε μέρος στη Δημιουργία. Έτσι μπορείτε να πείτε στο Λόγο: Κύριε, Σου καταθέτω το μέγα δικαίωμα που μου έδωσες και μπορώ να αναφωνήσω «γεννηθήτω φως» ζώντας το δικό Σου φως.

Παιδιά μου αγαπημένα, ενεργοποιήστε την εικόνα του αδελφού σας και δώστε της ζωή, γιατί έτσι μπορείτε να ζήσετε τα άνω να συλλειτουργούν με τα κάτω. Και τα κάτω να συνδέονται με τα άνω.

Πάντα στο φως.

Κάθε κερί ένα φως, κάθε φως ένα αστέρι, κάθε αστέρι ένα άστρο

Όλα έχουν την αντανάκλασή τους στον ουρανό.

Η ακτίνα που ξεκινάει από το άστρο του σύμπαντος έρχεται να σε συναντήσει. Πρέπει να τη συνειδητοποιήσεις, είναι για σένα, είναι ο δρόμος της επιστροφής σου, είναι η δική σου κλίμακα, είναι αυτό που σας είπα: διεκδικείστε την ακτίνα σας.

Τίποτε δε γεννιέται στο σύμπαν και στην πλάση χωρίς σκοπό. Ο Νόμος! Αυτός είναι που στηρίζει τα πάντα.

Κάθε ακτίνα έχει ένα στόχο και συγχρόνως είναι δρόμος που έρχεται να σε βρει. Αυτό είναι το νήμα. Αυτό είναι για σένα επιστροφή. Αυτή είναι η οδός σου. Η ένωση με την ακτίνα σου, δηλώνει ότι το αστέρι σου έγινε ένα με το άστρο του ουρανού. Μην απορείτε, όλα έχουν την ερμηνεία τους, όλα είναι σε θέση επικοινωνίας, η ενότητα βασιλεύει και η κοινωνία, η Άγια Κοινωνία συντελείται.

Δόξα στον Πατέρα.

Δόξα στον Υιό.

Δόξα στο Άγιο Πνεύμα.

Δόξα και τιμή στα τέκνα του Φωτός που βρήκαν την ακτίνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου