16/10/10

Η λογική σκεπάζει την καρδιά σας με ένα βαρύ πέπλο...

Το Φως λέει ...

Παιδιά μου, είστε κάτω από τις φτερούγες μου. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να το αλλάξει αυτό. Μόνον εσείς μπορείτε. Ο καθένας από εσάς είναι ένας ολόκληρος κόσμος που μπορεί να αρνηθεί την κατάργηση της μοναξιάς, της απομόνωσης.

Γνωρίζετε ότι όλα όσα συμβαίνουν πάντα έχουν δύο όψεις. Μελετάτε με την καρδιά σας και όχι με τη λογική σας, η οποία το μόνο που θέλει είναι να σας πείσει ότι το σχετικό και το πεπερασμένο καταργεί το άπειρο και το αιώνιο.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι έλξεις του επιπέδου ασκούν επάνω σας μεγάλη επιρροή. Ο ρόλος τους είναι δυναστικός, τα αποτελέσματα δεσμευτικά και παραπλανητικά. Το ερώτημα είναι γιατί το επιτρέπετε.

Γνωρίζετε ότι η λογική σκεπάζει την καρδιά σας με ένα βαρύ πέπλο και τα μηνύματα πια είναι ότι δεν είναι η καρδιά σας ο πυρήνας σας, η ψυχή σας, αλλά ένα όργανο υλικό που αυτό σας κρατάει στη ζωή. Ακόμα όμως και αυτό δεν έχετε τη δυνατότητα να το εκτιμήσετε σωστά.

Σκεφθείτε λοιπόν πόσο μπορείτε να αγγίξετε την αλήθεια… Την αλήθεια που ακτινοβολεί συνεχώς και σας βεβαιώνει ότι η λογική δεν έχει σχέση με την καρδιά σας αλλά μόνον με τους παραλογισμούς ενός εγώ που έστω και πεπερασμένο αισθάνεται ότι είναι ο βασιλιάς σας. Αυτό το βαρύ πέπλο πρέπει να φωτισθεί. Η Πύλη του Φωτός είναι όπου είστε εσείς και από τη στιγμή που θα το κατανοήσετε αυτό, βρίσκεστε ήδη μέσα.

Όλα τα πνευματικά ρεύματα που περνούν αυτή τη στιγμή έχουν τη δυνατότητα να αγγίξουν την κάθε συχνότητα και να την αναβαθμίζουν συνεχώς. Οι επικλήσεις του Ονόματος του Πατέρα σας είναι η επικοινωνία σας με το Ρεύμα της Ζωής. Σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεστε, σε όποια βαθμίδα, υπάρχει το ανάλογο ρεύμα και ο ανάλογος βαθμός κατανόησης.

Αυτό που κατανοείτε κρατήστε το. Μην το πετάτε στους χοίρους. Κάντε το βήμα και αυτό θα σας οδηγήσει στην επόμενη βαθμίδα, στο επόμενο βήμα. Ό,τι και αν κατανοείτε ό,τι και αν πιστεύετε κάντε το με συνέπεια και σταθερότητα.

Βαθμίδες φωτός … κεριά αναμμένα … ένας χείμαρρος γεμάτος φως που διαρρέει και εξαγνίζει τα πάντα … Ανάψτε το κεράκι σας και αυτό θα γίνει χείμαρρος Ζωής.

ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου