19/10/10

Το Πνεύμα διαπερνά με δύναμη τα πάντα...

Το Φως λέει ...


Το Πνεύμα διαπερνά με δύναμη τα πάντα. Αυτή η Δύναμη ονομάζεται Ζωή. Τα πάντα οφείλονται στην ύπαρξή Του. Αρκεί να Του επιτρέψετε να εστιάσει επάνω σας. Όχι γιατί αυτό δεν το κάνει αλλά γιατί εσείς δεν το βιώνετε, δεν επικοινωνείτε μαζί Του και δεν έχετε τη λήψη που χρειάζεστε.

Τα παράσιτα επίσης, υπάρχουν γιατί τα επιτρέπουμε να εστιάζουν επάνω μας, γιατί τους ανοίγουμε την πόρτα του νου και αυτά μας καθηλώνουν. Δεν έχουν δύναμη από μόνα τους, εμείς τη δίνουμε, εμείς τα ενεργοποιούμε.

Το Πνεύμα, μας το φωνάζει συνεχώς, φωτιά αναμμένη που εμείς αγνοούμε και προσπερνάμε, κατακρατώντας δύναμη (από το Πνεύμα) και σκορπώντας τη αλόγιστα σε ό,τι είναι άχρηστο, πεπερασμένο. Όλες οι σκέψεις, όλες οι πράξεις, όλα τα συναισθήματα, όλα είναι γεμάτα από την Ύπαρξή Του.

Διώξτε τα παράσιτα που δυσκολεύουν την επικοινωνία σας μαζί Του. Τίποτε άσκοπο δε σας αφορά, τίποτε που να μην έχει μέσα του το σπόρο της Αληθείας δεν υπάρχει. Μην επιλέγετε την υποταγή, επιλέξτε την ελευθερία την πνευματική!

Η χαρά είναι Θεϊκή. Η ασχολία με τη διανοητική ενασχόληση μαζί της είναι θύρα κλειστή που σας απομονώνει και σας αφανίζει. Όλα με τη χάρη του Θεού. Αυτή να επικαλείστε και αφήστε τις άσκοπες αναλύσεις του πώς θα ήταν αν συνέβαινε αυτό, γιατί τώρα σας συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου