31/10/10

Αυτό που θέλεις είναι αυτό που ψάχνεις...

Το Φως λέει...

Αυτό που θέλεις είναι αυτό που ψάχνεις και είναι αυτό που θα βρεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Έχεις όλη τη δυνατότητα να εκτιμήσεις την κατάσταση. Δε χωρούν υπεκφυγές ούτε παράπονα ότι δε βρήκες ή δεν έχεις αυτό που τόσο αναζητάς.

Η ψυχή βεβαιώνει και διαμηνύει συνεχώς τις ανάγκες σου. Μην αγνοείς τη φωνή της. Αυτό είναι ένα παιχνίδι άσκοπο και επικίνδυνο, γιατί σε οδηγεί σε πλαστοπροσωπίες και διχασμούς. Δημιουργεί το πρόβλημα της ουτοπίας. Δε βρίσκεις τόπο να πατήσεις σταθερό.

Ο αγώνας της στιγμής και του σημείου είναι διαρκής, σε όποια διάσταση και αν είσαι. Πάντα είσαι στο δικό σου σημείο, στη δική σου αχτίδα, στο δικό σου χρώμα, ανάλογα πάντα με την ποιότητα που έχεις. Αυτά, όσο ανεβαίνεις, είναι φυσική κατάσταση, εξέλιξη της δικής σου αφύπνισης, της δικής σου προσπάθειας. Η σφαίρα που κινείσαι είναι μία. 

Ο Άγγελός σου όμως άγρυπνος με ανοιγμένα  φτερά πάντα ακούει το όνομά Του. Πάντα είναι με το χέρι το απλωμένο να πιάσει το δικό σου χέρι και να σε οδηγεί στα νέα σου πεπρωμένα, τα οποία ζωντανεύουν όχι γιατί το γνωρίζεις όχι γιατί το οραματίζεσαι αλλά γιατί βρίσκεσαι εκεί όπου το φως γίνεται η στιγμή και το σημείο Σου. Οδηγείσαι στην πληρότητα.

Είσαι Υιός και γι αυτό βρίσκεις τον Πατέρα σου. Είσαι αδελφός και γι αυτό είσαι πλήρης. Τίποτε δε γίνεται άσκοπα ή τυχαία. Τίποτε δε συμβαίνει, γιατί ήδη έχει συμβεί. Τα έχεις όλα, γιατί έχεις τον Πατέρα σου. Αυτό είναι ύψιστη συνειδητοποίηση, αυτό οδηγεί στην αφύπνισή σου, αυτό είναι ύψιστη βοήθεια ως προς τον εαυτό σου. Αυτό είναι η σωτηρία σου.



ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου