31/10/10

Ζητάτε συνεχώς αποδείξεις...

Το Φως λέει...
  
Ζητάτε συνεχώς αποδείξεις. Αυτό αφορά εσάς. Γιατί; γιατί τις έχετε ανάγκη. Αυτή η ανάγκη σας είναι μεγάλης σημασίας, γιατί οφείλετε να δείτε το σημείο που πατάτε. Είστε του θαύματος ή είστε του εντυπωσιασμού;

Μη σκέπτεστε τιμωρίες, δεν υπάρχουν από το ανώτερο. Η τιμωρία έρχεται πάντα από το κατώτερο, το οποίο συνεχώς διατηρείτε απελπισμένοι στην ζωή σας.
 Το κατώτερο με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να σταθεί, το ανώτερο απλώς ΕΙΝΑΙ. Το κατώτερο το φοβάστε γιατί το έχετε μπροστά σας και όχι πίσω σας. Φοβάστε την τιμωρία γιατί δεν αφήνεστε στο ανώτερο, γιατί δε σιωπάτε και γιατί η δράση σας δεν υπηρετεί το Λόγο αλλά τον αντίλογο.

Αντίλογος δε σημαίνει σχέση συνειδητή με το κακό αλλά σχέση μη ξεκαθαρισμένη. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού στο Θεό. Ανάμεσα στα δύο, γέφυρα την οποία σχεδίασε ο νους και εγκαταστάθηκε η καρδιά. Όταν συνειδητά επικαλείστε το Θεό τότε γνωρίζετε ότι η Δράσις Του είναι αποτελεσματική από κάθε πλευρά. Δεχόμαστε το Θεό και υπηρετούμε τα του ανθρώπου.

Όπου είναι η Θεία Χάρις τότε δεν υπάρχει φόβος. Όπου υπάρχει φόβος υπάρχει εγώ ισχυρό αλλά αποκομμένο από το Θεό. Τι φοβάστε; Φοβάστε τον άνθρωπο και έτσι βρίσκεστε συνεχώς σε θέση μάχης αλλά ο άνθρωπος είστε εσείς.

Όταν προσεύχεστε και λέτε "Κύριε", πρέπει να συνειδητοποιήσετε το τι βιώνετε. Βιώστε το καλό και αφήστε το αμφιλεγόμενο. Αμφιλεγόμενο είναι το εγώ γιατί το καλό και το κακό είναι μαζί και αδιευκρίνιστα. Βάλτε τα καλά σας, γιατί το σώμα, η ψυχή και τα πνεύμα σας βαπτισμένα στο όνομά Του είναι έτοιμα να Τον υποδεχθούν. Ανοίχτε την καρδιά σας, ζητείστε Θεία Χάρι και θα σας δοθεί. Η Αγάπη Του θα εγκατασταθεί και η Σοφία Του θα δράσει.
  
ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου