31/10/10

Η Πύλη άνοιξε διάπλατα...

Το Φως λέει...

Η Πύλη άνοιξε διάπλατα. Η επικοινωνία τέθηκε σε λειτουργία. Η εστίαση του φωτός επιτυγχάνεται συνεχώς. Τα μάτια και τα αυτιά σας συλλέγουν εικόνες και ήχους που φτάνουν καθαροί. Ο νους γίνεται η γέφυρα που ενώνει το ον με την καρδιά.
Όλα λειτουργούν... Mείνετε σταθεροί και εστιασμένοι στο φως, στο φως το αληθινό. Η άφεση και δράση λειτουργούν, μην αλλάζετε τον τρόπο που σας ανεβάζει στο σημείο της επαφής σας. Αποδεχθήκατε τον τρόπο που σας οδηγεί από το εγώ προς το ανώτερο.


Ο φόβος διαλύεται σα να μην υπήρξε ποτέ στις ψυχές σας και στο νου σας. Το πνεύμα ακτινοβολεί συνεχώς και σας οδηγεί. Ο τρόπος που ο νους σας μεταφέρει αυτή την ακτινοβολία είναι ιερός. Σεβαστείτε την ιερότητά του και μη γυρίζετε ούτε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πίσω. Το πίσω δεν υπάρχει. Αυτή ήταν η μεγάλη ψευδαίσθηση. Ο Θεός, το φως, η αγάπη σας τίμησαν. Εκφράστε την ευγνωμοσύνη και την πίστη σας τώρα και πάντα. Συνδεθείτε με το άπειρο και το αιώνιο. Ακούστε το τραγούδι της ψυχής σας, αυτή είναι η θάλασσά σας που σας επιτρέπει να ζείτε και να χαίρεστε τον ήλιο, τον αέρα, το υγρό άπειρο καθαρτήριο νερό της ελευθερίας σας.

Μεγάλη η γιορτή γιατί μεγάλο το γεγονός του περάσματος από την πύλη που οδηγεί στον Πατέρα σας. Ο Υιός Του ο Αγαπητός που τίμησε τον αδελφό Του, τον ελευθέρωσε, νίκησε το φόβο και την ταραχή και με την αγκαλιά Του τον μεταφέρει συνεχώς εκεί όπου όλα είναι και τίποτε δεν υπάρχει που να υστερεί ή να μην είναι. Πιάσατε το νήμα της ανόδου, μην το αφήσετε ποτέ. Μεταφέρετε τον ήχο του φωτός καθαρό στους αδελφούς σας, όπως το έκανε ο Υιός του Φωτός που είναι Αδελφός σας.

Κύριε, είναι η στιγμή που μπορώ να φωνάξω: «είμαι ο αδελφός του αδελφού μου.»

Ευλογία, σας αγαπώ και η ευλογία μου είναι το φως που σας οδηγεί συνεχώς, σε καινούριους κόσμους σε νέες διαστάσεις.
Κύριε, κράτησέ με από το χέρι, αδελφέ μου είμαι αδελφός σου και σε κρατάω από το χέρι. Το Φως μας οδηγεί και μας αγκαλιάζει συνεχώς γιατί μας ευλόγησαν.

ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου